Heeft u vragen? +316 156 728 56 of info@highdeal.nl

Veel gestelde vragen

Algemeen

Highdeal is een platform waarop leuke deals in jouw regio worden gepresenteerd. We laten je kennismaken met de meest populaire en prominente bedrijven uit je omgeving. En dat voor een onverslaanbare prijs. Het aanbod van Highdeal bestaat altijd uit een deal die je gezellig samen met vrienden of collega’s kunt ondernemen. Iedere dag verschijnt er weer een nieuwe deal. Wees er dus snel bij!
Highdeal presenteert de meest populaire en prominente bedrijven uit jouw omgeving voor een onverslaanbare prijs. Zo laten we jou de hotspots uit je eigen regio zien, die je samen met vrienden, familie of collega’s kunt ontdekken. Ervaar iedere dag een nieuw Highdeal-avontuur.
De deal is tijdelijk aan te kopen. Hoelang je precies hebt om de deal te kopen, zie je als je de deal opent onder het kopje ‘tijd resterend’. Natuurlijk krijg je genoeg tijd om jouw voucher te verzilveren bij het bedrijf (gemiddeld drie maanden).

Hoe werkt het?

Spreekt een deal jou aan? Dan koop de deal eenvoudig via de koop knop die verschijnt als je de deal hebt geopend, en betaal via het betaal systeem. *log in op www.highdeal.nl *Open de deal en klik op (Koop nu) *Selecteer het aantal vouchers die je wilt kopen *Selecteer de gewenste betaalwijze

Mijn account

Bij Highdeal hoeft u niet direct een account aan te maken! Highdeal werkt als volgt; als u een deal wilt kopen, dan klikt u op knop 'Koop Nu'! Op moment dat de betaling gelukt is, dan maakt u automatisch een account aan. U ontvang dan automatisch een mail van ons met uw wachtwoord.

Blijf op de hoogte van de beste deals!

Ontvang de beste deals gratis in je mailbox.