Heeft u vragen? +316 156 728 56 of info@highdeal.nl


In de cursus massage voor beginners leer je klassieke massagetechnieken, waarmee je een gevarieerde en volledige ontspanningsmassage kunt geven. Door het zorgvuldig en met aandacht toepassen van diverse handgrepen geef je een massage, waardoor mensen lich

Tijdens de massage cursus oefen je onder professionele begeleiding de technieken op een andere deelnemer en word je zelf gemasseerd. Zo ervaar je ook hoe de massage aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is.

We masseren met 100% natuurlijke massageolie en werken op comfortabele massagetafels. Ook krijg je theorie over onder meer olie, massagetafels, werkhouding, contra-indicaties, spierknopen en wat er allemaal nog meer belangrijk is bij het masseren.

De dag is van 9:30 tot ongeveer 16:30, voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Na afloop krijg je een bewijs van deelname en een syllabus mee zodat je er zelf mee aan de slag kunt. van alle technieken die je hebt geleerd, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren.(U dient zelf u model mee te nemen om op te masseren)


Della Luce massages in Werkendam. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten massages. Een ontspanningsmassage om helemaal tot rust te komen. Een klassieke massage, waarbij vastzittend bindweefsel, spieren en gewrichten worden...

Lees verder over Della Luce


Ma:Op afspraak
Di:Op afspraak
Wo:Op afspraak
Do:Op afspraak
Vr:Op afspraak
Za:Op afspraak
Zo:Op afspraak


telefonisch reserveren onder vermelding van highdeal.nl


*Ook op zaterdag/zondag geldig!

*Reserveren: na aankoop telefonisch reserveren (onder vermelding van High Deal)

*Telefonisch reserveren: 06-23 098 113

Massage workshop (basiscursus) voor 2 pers.

€ 125.00

€ 250.00

waarde

50%

korting

€ 125.00

besparing

U heeft nog:

52 dagen 18 uren 52 min.
0 deals verkocht

Della Luce
Hoogstraat 28
4251CL Werkendam
Tel.: 06-23 098 113
Blijf op de hoogte van de beste deals!

Ontvang de beste deals gratis in je mailbox.