Heeft u vragen? +316 156 728 56 of info@highdeal.nl


Gebruik deze mini GPS tracker voor het traceren van auto’s, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren. De mini GPS tracker is het kleinste volgsysteem dat momenteel op de markt is en makkelijk te gebruiken. Dankzij de meegeleverde magnetische cover

Functies Mini GPS tracker


Vraag de locatie op
Ontvang de locatie per sms.
Geo fence alarm
Als de GPS tracker de vooraf ingestelde ‘safe zone’ verlaat, word u op de hoogte gesteld over de actuele locatie. Hierdoor kunt u tijdig ingrijpen.
Tril alarm
Als het track&trace systeem in beweging komt ontvangt u een melding inclusief de coördinaten van de locatie.
Snelheidsalarm
U krijgt een melding als de ingestelde maximum snelheid wordt overschreden.
SOS knop
Wanneer de SOS knop wordt ingedrukt, zend het volgsysteem de tekst ‘help me’ en de locatie naar alle vooraf ingestelde nummers.
Meeluister functie
De ingebouwde microfoon maakt het mogelijk om live mee te luisteren met de omgevingsgeluiden door de mini gps tracker te bellen. De omgeving merkt daar niets van.
Meer functies, zoals
Herstellen fabrieksinstellingen, instellen tijdzone, nummers autoriseren, lege batterij alarm, IMEI nummer opvragen en meer!

Hoe werkt de mini GPS tracker ?
Deze mini GPS tracker is uitgerust met een SIRF 3 GPS chip. Deze chip ontvangt signalen van de GPS satellieten en berekent daarmee de locatie. U kunt zelf instellen of en wanneer u deze gegevens wilt ontvangen. Een incidentele tracering behoort tot de mogelijkheden, maar de mini GPS tracker kan ook met vaste intervallen de locatiegegevens verzenden. In de Nederlandstalige handleiding staat beschreven hoe u deze functies kunt instellen.

Verzendkosten € 2.95
Levertijd: Indien op voorraad binnen 24 uur, anders binnen 14 dagen

Mini GPS tracker

€ 47.95

€ 99.99

waarde

52%

korting

€ 52.04

besparing

U heeft nog:

0 dagen 3 uren 28 min.
0 deals verkocht
-50%
-50%
24.99
€ 49.99
-54%
-54%
22.95
€ 49.99

Blijf op de hoogte van de beste deals!

Ontvang de beste deals gratis in je mailbox.